You are here

URBACT - Suomessa

URBACT on EU-osarahoitteinen ohjelma, jonka tavoitteena on edistää integroitua ja kestävää kaupunginkehitystä. URBACT perustuu verkostoihin, joissa kootaan ja levitetään kaupunkien kehittämisosaamista kokemustenvaihdon ja hyvien käytäntöjen siirtämisen avulla. URBACTin kansalliset yhteystahot tiedottavat ohjelmasta ja aktivoivat kaupunkikehittäjiä kotimaissaan. Suomen yhteystahon tehtäviä hoitaa Itä-Suomen yliopiston Alue- ja kuntatutkimuskeskus Spatia.

Suomen URBACT yhteystaho
Suomen yhteystahon tehtäviä hoitaa Itä-Suomen yliopiston Alue- ja kuntatutkimuskeskus Spatia.
Petri
Kahila
Vastuuministeriö
Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM)
Olli
Voutilainen
Kaupunkikehitykseen liittyviä verkostoja

Sustainable food

Developing low-carbon and resource-efficient urban food systems, by focusing on three areas: growing, delivering and enjoying food.

CoNet

Exploring current approaches to strengthen social cohesion in neighbourhoods

RE-Block

REviving high-rise Blocks for cohesive and green neighborhoods. The main objective addressed by RE-Block is to foster efficient regeneration of these...
Auta kehittämään URBACTia! Osallistu kyselyyn.
Pyydämme teitä vastaamaan seuraavaan kyselyyn, jonka tavoitteena on selvittää URBACT-ohjelman tunnettuutta ja ymmärrettävyyttä eri puolilla Eurooppaa.
23 Transfer Network -verkostoa jatkaa Hyvien käytäntöjen kehittämistä
Hyvät käytännöt houkuttelivat URBACTiin mukaan runsaasti uusia tulokkaita. Yli kolmanneksella (37 %) mukaan valituista kaupungeista ei ole aikaisempaa kokemusta URBACT II- tai III -ohjelmien verkostoista. Suomesta mukana Espoo ja Pori.
Tapahtumat
M T W T F S S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31