You are here

Urbact in België

Het URBACT programma richt zich via het netwerk van Europese steden op een duurzame geïntegreerde ontwikkeling van steden door middel van de uitwisseling van goede praktijken en ideeën.

Nationaal URBACT Punt
De Lepur is een universitair onderzoekscentrum (Universiteit van Luik) gespecialiseerd in de stedelijke ontwikkeling en stedelijk beleid. De Lepur werkt in samenwerking met de Universiteit van Gent naar volledige informatie aangepast aan de Belgische context met betrekking tot de Europese territoriale samenwerking Programma URBACT III bieden.
Zoé
Lejeune
Ministerie Verantwoordlijk voor URBACT
Wallonia Bruxelles International (WBI)
Alice
JOSEPH
De Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (GOB)
Valérie
DUSSART
Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO)
Ahmed
ABDELHAKIM
POD Maatschappelijke Integratie
Marie-Sabine
AMATO
Gerelateerde goede praktijken
Gerelateerde netwerken

TUTUR

Temporary Use as a Tool for Urban Regeneration

ENTER.HUB

ENTER.HUB promotes the role of railway hubs/multimodal interfaces of regional relevance in medium cities as engines for integrated urban development...

NeT-TOPIC

NeT-TOPIC is addressed to medium sized (intermediate) cities located close to a major city within a metropolitan area. As a result of their location...
Eerste voorstellen in het kader van de Call for Transfer Networks
De winnende steden van de Call Good Practices konden tegen 10 januari 2018 hun goede praktijken verder concretiseren via de Call for Transfer Networks.
Lisbon, Patio do Galé
URBACT City Festival 2018 - Save the date!
Hoe kunnen we onze steden gelijkwaardiger maken? Meer gastvrij voor nieuwkomers? Hoe kunnen we de aantrekkelijkheid van onze steden vergroten en de werkloosheid bestrijden?
URBACT Belgique/België Newsletter 3
Dit is de derde Nieuwsbrief van het nationale URBACT-contactpunt in België. Het informeert u over onze activiteiten en nodigt u uit om ons te contacteren voor alle extra informatie!
25 Transfernetwerken goedgekeurd!
25 Transfernetwerken met 75 Europese steden werden op 4 april 2018 door de Monitoring Committee van het programma goedgekeurd

Article

25 Transfernetwerken goedgekeurd!

25 Transfernetwerken met 75 Europese steden werden op 4 april 2018 door de Monitoring Committee van het programma goedgekeurd.
Lisbon, Patio do Galé

Article

URBACT City Festival 2018 - Save the date!

We zijn verheugd om het vlaggenschipevenement van URBACT aan te kondigen. Het URBACT City Festival vindt plaats in Lissabon op 13-14 september 2018.
Bijeenkomsten
Events
M T W T F S S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31